Generalforsamling 2017

MMF afholdt efterårets generalforsamling d. 1/11 2017. De fleste årgange var pænt repræsenteret, og det var dejligt at se nogen fra 1. årgang, der allerede fik meldt sig på banen.
Vi lagde ud med en beretning fra formanden, der kunne fortælle om MMFs rolle i studiestarten, og om det gode samarbejde vi har haft med Tutorforeningen for Kemi og Molekylærbiologi. Ydermere hørte vi om opdateringen af MMFs side på BlackBoard i forbindelse med omlægningen af uddannelsen.
Der var også en kort præsentation af studieadministrationens Blå Bog over foreninger på Science and Technology, hvor MMF har fået deres egen side.
Af andre spændende nyheder blev der fortalt, at MMF har fået sit eget Mobile Pay nr, der allerede har været i brug, og er blevet taget rigtig godt imod.
Herefter fortalte formanden for Fagligt udvalg om endagsbesøg på infektionsmedicinsk afdeling på AUH og deres udlandsopholdsarrangement. Begge dele var gået rigtig godt, og der kommer flere spændende arrangementer fra Fagligt i løbet af semesteret.
Den sidste beretning var fra Festerases formand, der kunne fortælle om den fine 2. plads Festerase fik til DM i ølbowling ved Danmarks Største Fredagsbar. Ellers hørte vi om grill-arrangementet, der var en stor succes, Tour de Fredagsbar og den årlige bowling-tur.
Derudover fik vi den første præsentation af Partner-programmet efter lanceringen. Det er stadig i opstarts-fasen, men er et rigtig spændende initiativ, vi glæder os til at høre mere om. I den forbindelse blev der stemt for en vedtægtsændring, der sikrer formanden for Partner-udvalget en plads i MMFs bestyrelse. Det får bestyrelsen op på 8 medlemmer, og det blev besluttet at formanden har den afgørende stemme ved stemmelighed.
Yderligere blev der stemt for en vedtægtsændring, der tillader oprettelsen af Faglige Medlemsskaber, der kun giver adgang til arrangementer fra Fagligt, men ikke er et ordinært medlemsskab.
Herefter var der valg. Medlemmerne af den nye bestyrelse kan findes her på siden. Festerase fik 3 nye medlemmer (2 fra 1. årgang og 1 fra 3. årgang), og Fagligt Udvalg fik ligeledes 3 nye medlemmer (2 fra 1. årgang og 1 fra 3. årgang).
Efter det officielle program var overstået, var der fri leg, og her blev spillet en masse brætspil og vi fik rystet de nye aktive medlemmer godt sammen med de gamle.
MMF vil gerne sige mange tak for en god generalforsamling. Har du lyst til at vide mere, kan du læse det officielle 2017.11.01 – Referat. Hvis du fortryder at du ikke meldte dig ind, har du chancen igen til forårets generalforsamling d. 25/4-2018 – sæt kryds i kalenderen allerede nu!

Skriv et svar