MMF Studietur

Igen i år blev der afholdt en succesfuld studietur med MMF. Turen lå d. 12.-13. april, og gik denne gang udelukkende til det sjællandske. Med godt 40 billetter solgt ud af omkring 50 tilgængelige, var der et godt opbud, og god stemning i bussen.

Det første stop var PharmaDanmark, som både gav frokost, i form af bagels, og holdt to forskellige oplæg. Der var et meget informativt oplæg om, hvor vi som molekylær medicinere kan passe ind på arbejdsmarkedet. Derudover fortalte de, hvad PharmaDanmark som organisation kan gøre for os, men men udgangspunkt i vores konkrete problemstillinger. Efter frokost gik turen til Clinical Microbiomics, som var det sidste besøg om torsdagen. Clinical Microbiomics er et start-up, og er dét der hedder CRO: Contract Research Organization. De gav et spændende indblik i, hvordan det er at arbejde i det private, og i denne type organisation.

Fredag gik turen videre til Lundbeck, som holdt oplæg om de emner, de forsker i, og hvordan de forsker. Der var meget fokus på, hvilken uddannelse oplægsholderne havde, og hvordan de var endt på Lundbeck. Efter Lundbeck, gik turen til Novo Nordisk, hvor der først blev givet frokost, og derefter holdt oplæg. Efter oplæggene, blev der holdt ‘faciliteret networking’, hvor man i mere intime miljøer kunne få lov at stille uddybende spørgsmål og diskutere med de forskellige oplægsholdere.

Derefter gik turen med bus tilbage til det velkendte. Til slut vil vi her fra MMF blot sige tak til de fantastiske mennesker der deltog i turen, til de frivillige der har arrangeret turen, og sidst, men ikke mindst, til de sponsorer, der gjorde det muligt; Institut for Molekylærbiologi og Genetik, Pharmadanmark, Studenterrådet ved AU, og Akademikernes A-kasse.

Skriv et svar