Udlandsophold

Den 10. oktober afholdt Fagligt Udvalg det årlige udlandsopholdsarrangement. Her kunne man høre om mulighederne for at rejse ud i verden under sin uddannelse.  Studievejlederen for Molekylær Medicin, Tara Bladt, startede ud med at fortælle om det formelle og papirarbejdet, som man skal igennem, hvis man vælger at rejse ud.

Herefter fortalte Stine om sin sommer efter 6. semester til Taiwan gennem IMCC Research Exchange og hendes ophold på Summer School i Holland mellem 8. og 9. semester. Her fortalte hun om forskellene på de to ophold og om mulighederne for at rejse ud og lave noget fagligt i sin sommerferie.

Michelle og Peter havde taget deres 8.semester i New Zealand på University of Auckland. De fortalte om hele deres proces fra at få ideen om udlandsophold til universitetsoplevelsen i New Zealand.

Katrine havde taget en del af sit 8. semester i USA ved University of San Diego. Hun fortalte om sin oplevelse med et amerikansk universitet både omkring det faglige og sociale.

Oplægsholderne svarede gladelig på spørgsmål fra andre interesserede studerende og gav udtryk for at det helt sikkert var en god ide at tage ud og studere i udlandet.

Hvis du føler for at komme væk fra Aarhus Universitet over en sommer eller et helt semester kan du sagtens tage kontakt til oplægsholderne, også selvom du ikke var der til arrangementet – de er mere end glade for at svare på spørgsmål! Du kan kontakte fagligt udvalg på fagligt@molmedforening.org og få hjælp 🙂

Oplæg om udlandsophold er et årligt arrangement, så hvis du er interesseret, kan du høre endnu et oplæg om udlandsophold til efteråret næste år. I mellemtiden kan du finde slides fra oplægsholderne på BlackBoard.

Fagligt Udvalg siger tak til oplægsholderne, og håber at vi har inspireret de studerende til at se ud over AUs grænser 🙂

Skriv et svar