Veemoon 12 יח 'מדבקת קיר חמניות מדבקות קיר 3D מדבקות משתלת פרחית תפאורה פרחים מדבקות סלון מדבקות קיר מדבקות מכוניות פרחים העברת קיר פרחים

מדבקות קיר תלת -ממדיות : חומר PVC, והוכחה, אינן דעכות ויכולות גם לכסות קטנות על הקיר. מדבקת פרחים : עם עיצוב פרחים ועיצוב דפוסי צמחים עדינים, אתה יכול לקשט כל חדר שאתה דומה, כמו סלון, חדר אוכל. קיר קיר חמניות : עיצוב חמניות והדפסת צמחים ברור ויפה. מדבקת קיר פרפרים : עשויה PVC, נשלפת וקלה להדבקה ולהמריא. מדבקת רקע חמניות : מדבקות רב -פונקציונליות זו מיועדת עבורך לקישוטים ביתיים DIY. מדבקות קיר תלת -ממדיות : חומר PVC, והוכחה, אינן דעכות ויכולות גם לכסות קטנות על הקיר. מדבקת פרחים : עם עיצוב פרחים ועיצוב דפוסי צמחים עדינים, אתה יכול לקשט כל חדר שאתה דומה, כמו סלון, חדר אוכל. קיר קיר חמניות : עיצוב חמניות והדפסת צמחים ברור ויפה. מדבקת קיר פרפרים : עשויה PVC, נשלפת וקלה להדבקה ולהמריא. מדבקת רקע חמניות : מדבקות רב -פונקציונליות זו מיועדת עבורך לקישוטים ביתיים DIY. החבילה כוללת 1 x מדבקה חמנית 12 x מאפייני מדבקות -חומר : PVC PVC מדבקות -גודל : 30.00x60.00x0.10 ס"מ/11.79x23.58x0.04in מדבקות קיר חמניות. - בחירה לקשט סלון, רקע, חנויות, חנות וכו 'טפט. - המדבקה היפה הזו מתאימה למסיבת חג המולד, קישוט מקורה לחופשה וכו 'מדבקות תלת מימד. - עשוי חומר, הגנה על סביבה, בטוח לשימוש בטפטים של פרחים. - מעוצב עם דפוס פרחים ועלים, מעודן ויפה, קל ליישום, פשוט תדבק אותם על מדבקה לחדר השינה. - הם גם מתנות מהנות לחברים ולמשפחות שלך. זה עוזר לאווירה נעימה יותר פרפרים עיצוב דלת. קישוט פסטיבל. עיצוב דלתות דלתות זו יכולה להיות מתנה נחמדה למשפחה ולחברים שלך, הם יאהבו את זה!. אביזרים לבית זה הקישוט המושלם לכל אירוע פסטיבל או מסיבות אחרות.

מירוץ VM

מירוץ VM

5 אינץ 'x גובה 1 הסמלים הם בערך כל רבייה או עותק שלא כדין יועמדו לדין במלוא החוק הם סמלי אלומיניום דקים באיכ

1 PC SEA RAY SUNDANCER COBL CABIC