בנות זהב קלאסיות של שנות ה -80 תודה על היותך מדבקת ויניל מדבקת פגוש 5 אינץ '

גודל : 5 אינץ '-ויניל עמיד בפני שריטות-טכנולוגיית דיו אקולוגית-ממס לצבעים תוססים. ויניל בעל ביצועים גבוהים חיצוניים. מיועד לעמוד בתנאים הקשים ביותר בחוץ. הגנה על שלג בטוח ולא רעיל, אטום למים, אנטי-סו"כ, מבריק ובהיר, עבה ועמידה. אינדורים ושימוש בחוץ. ניתן גם להדביק שוב ושוב ולא יהיו שאריות כשאתה מקלף את זה. התאם אישית את הדברים שלך - תן את המחשב הנייד, הטלפון הסלולרי שלך או קונסולת המשחקים למראה מותאם אישית כדי לגרום לחברים שלך לקנא הפוך את תיק הנסיעות שלך לזיהוי מיידי בשדה התעופה, או הצהיר על הרכב שלך כדי לתפוס את תשומת ליבם של נהגים אחרים. נהדר לכל משטח שטוח - השתמש על חלון רכב ופגוש, סירה, סקי סילון, טרקטורונים, טלפון, מחשב נייד, קסדה, סנובורד, מארז גיטרה, גלשן, קיר וכו '. אחריות לחמש שנים כנגד דמיון או דהייה. מעוצב ועשוי בארצות הברית. גודל : 5 " - ויניל עמיד בפני שריטות - טכנולוגיית דיו אקולוגית -ממס לצבעים תוססים. פרימיום חיצוני ויניל בעל ביצועים גבוהים. מיועד לעמוד בתנאים הקשים ביותר בחוץ. הגנה על שלג בטוחות ולא רעילות, אטומות למים, אנטי-סוני, מבריק ובהיר, עבה ועמיד. התאם אישית את הדברים שלך - תן את המחשב הנייד, הטלפון הסלולרי או המשחקים שלך למראה מותאם אישית כדי לגרום לחברים שלך לקנא! הפוך את תיק הנסיעות שלך לזיהוי מיידי בשדה התעופה, או הצהיר על רכבך כדי לתפוס את תשומת ליבם של נהגים אחרים. נהדר לכל משטח שטוח - השתמש על חלון רכב ופגוש, סירות, סקי סילון, טרקטורונים, טלפון, מחשב נייד, קסדה, סנובורד, מארז גיטרה, גלשן, קיר וכו '. אחריות לחמש שנים נגד צבע או דהייה. תוכנן ועשוי בארצות הברית. תמונות ברורות, צבעים עזים ועיצובים מדהימים - מחשב נייד, מכונית, חלון, מדבקות קירות וכו '. הם הגדולים ביותר! הוויניל העמיד נדבק לכל משטח חלק, כולל טבליות ומכשירים, אופניים וסקייטבורדים ומקרי מזוודות. רוצה להחליף את המראה שלך? הם מתקלפים בקלות מבלי להשאיר אחריהם נזק. הצג את האינדיבידואליות שלך בדרך הקלה על ידי קישוט במדבקות אטומות למים עמידות בפני דהייה - אתה תהיה הילד הכי מגניב בבלוק!. מיועד לעמוד בתנאים חיצוניים קיצוניים כמו גם מקורה. עמיד בפני UV לא ידהה ולא ייצא צבע. עושה מתנה נהדרת. ניתן להשתמש בכל המשטחים השטוחים הכוללים עץ, מתכת, קירות, פלסטיק, מחשבים ניידים, מכשירי אייפון, ארונות, חורי תירס ועוד יישומים רבים נוספים. מיוצר בארה"ב.

מירוץ VM

מירוץ VM

5 אינץ 'x גובה 1 הסמלים הם בערך כל רבייה או עותק שלא כדין יועמדו לדין במלוא החוק הם סמלי אלומיניום דקים באיכ

לב אסיר תודה הוא אבן