כלי חיתוך מלאכת עור - חותך פלדה חלול עגילים מלבניים כלי אגרוף למות ליצירה וייצור עור

עגילים מלבניים המופרכים מראש מתים מתים בדיוק חותכים חתיכות עור לצורה מלבנית יפהפיה. רעיון מתנה נהדר - Mallet Die 1 ”X2 1/8” שלנו הוא מעשי ויציב ביותר מה שהופך אותו למתנה נהדרת עבור חובבי מלאכת עור וחובבי אמנות. Mallet Die היא דרך נהדרת להאיץ את תהליך חיתוך העור. חיתוך עור קל - כלי חיתוך מלאכת עור הוא חד משחוק ומדויק במיוחד, המאפשר חווית חיתוך עור קלה ונקייה. ניתן להשתמש ב- Mallet Die שלנו ליצירת עור מושלמים כמתנת מתנה. Mallet Die אינו מכופף או מעוות בשימוש ונמשך אינסוף שביתות פטיש.Die Mallet באיכות גבוהה - Die Cutter Cutter Mallet שלנו מיוצר באמצעות חומר פלדה באיכות גבוהה שאינו מכופף או נשברות בפועל. כלי אגרוף חותך עור דורש 2-3 שביתות כדי לחתוך את היצירה בקלות.

Alremo Huangxing - כלי הגלג

Alremo Huangxing - כלי הגלג

הכלי לחריץ עור נירוסטה מיועד לעבודות גילוף עור החריץ האמצעי חד יותר מהצדדים ויכול לקלף בקלות את קצוות הע

Craftmemore 2 PC