שליטה: טיזר זין סיליקון מתקדם של סר ריצ'רדס

מנוע שקט עם 10 מצבי רטט. תיהנו מהצעצוע העמיד למים במקלחת ובאמבטיה. טיזר הזין הסיליקון המתקדם נועד לקחת אתכם ביעילות מפלצ'יד כדי להקים על ידי הקיפה בנוחות את כל הראש, הפרנולום והפיר העליון שלך עם תנודות עוצמתיות. ניתן ליהנות מעיצוב אטום למים בכל סביבה רטובה. USB נטען. מנוע שקט עם 10 מצבי רטט. תיהנו מהצעצוע העמיד למים במקלחת ובאמבטיה. טיזר הזין הסיליקון המתקדם נועד לקחת אתכם ביעילות מפלצ'יד כדי להקים על ידי הקיפה בנוחות את כל הראש, הפרנולום והפיר העליון שלך עם תנודות עוצמתיות. ניתן ליהנות מעיצוב אטום למים בכל סביבה רטובה. USB נטען. Control מעוצב בכוח להשפיע, מציע טכנולוגיה לשיפור האוננות ולהעלאת חוויות אינטימיות. טיזר הזין הסיליקון המתקדם נועד לקחת אתכם ביעילות מפלצ'יד כדי להקים על ידי הקיפה בנוחות את כל הראש, הפרנולום והפיר העליון שלך עם תנודות עוצמתיות. עם המנוע הפנימי המוצב היטב, 10 דפוסי רטט מקיפים את ראש הפין הרגיש להנאת אוננות אינטנסיבית. ניתן ליהנות מעיצוב אטום למים בכל סביבה רטובה.* עזרה בזקפה - אוננות רגילה מחזקת את שרירי רצפת האגן, ומסייעת במניעת תפקוד לזיקפה (ED) אצל גברים. תנודות ממוקדות מקדמות את זרימת הדם, ועוזרות להשיג זקפות מלאות יותר.* גודל משמעותי - נוצר כדי להקיף אזורים רגישים* רעידות עוצמתיות ושקטות - 10 מצבי רטט* אטום למים וניתן לשטוף - ליהנות במקלחת, באמבט או בספא* נטענת USB - 1+ שעות זמן ריצה רציף לכל מטען* סיליקון איכותי באיכות גבוהה - עשוי מחומרים לא רעילים של Start Start Duecient/כיבוי : פשוט לחץ והחזק את לחצן ההפעלה/פונקציה למשך 3 שניות להפעלה או כבוי. ה- LED יישאר מואר כאשר הוא מופעל. לטיזר הזין הסיליקון המתקדם שלך יש 3 רמות כוח ו -7 פונקציות בסך הכל 10 מצבי רטט ליהנות מהם. לחץ על כפתור ההפעלה/פונקציה כדי לרכוב על כל 10 רמות התנודות השקטה והחזקה. טענה : השליטה שלך בטיזר זין סיליקון מתקדם נטענת בנוחות USB ומגיעה עם חוט טעינה. כפתור ההפעלה ימצמצם בעת הטעינה ויישאר על מנת שתטען את עצמו. הטעינה נמשכת בערך. שעה אחת וברגע שתטען במלואו, המטען יימשך כשעה. במשך החיים הארוכים ביותר, מומלץ להטעין את סוללות הליתיום לפני שהן משוחררות במלואן. הוראות ניקוי היא הצמד עם מנקה צעצוע רענן ומים חמים. שימוש ממושך ותכוף אינו מומלץ או ממליץ.