4 מחשבים מזין חיות מחמד רצועת חתול סחיטת כפית, כפיות מחמד רב -פונקציונליות מזין חתולים, כף מזון רטובה של חתול כף מזון לחתול רטוב ללקק

חומר : מזין רצועת חתולים זה עשוי מחומר ABS באיכות גבוהה, ויכול לשמש את חיות המחמד שלך ללא דאגה. זהו כף כלי למזון חתולים רטוב, פינוקי חתולים ורצועות חתולים. לחץ לאט על המתג כדי לסחוט בקלות אוכל כדי לחתולים ללקק ללא בזבוז. תיהנו מהכיף של האכלה : להעמיק את הרגשות בין חיות מחמד, נפרד מפרידה לרצועות החתול המזינות נוטפות על האדמה ועל השולחן, ומונעים למעשה אריזות ואריזה של חיות מחמד בטעות. עיצוב כפתורים : העיצוב הארגונומי נוח וחוסך עבודה. לחץ על הכפתור עם האגודל ולחץ אותו קדימה לאט. האוכל ברצועת החתול נקי נקי מבלי לגרום לפסולת. רב תכליתי : מתאים לכל מיני מחית חתולים לחתולים, ויכול לשמש ככף כדי לגלוש אוכל משומר וחטיפי חתולים אחרים. קל לניקוי : פשוט שוטפים במים לאחר השימוש, גודל : אורך : 7.9in רוחב : 1.6 אינץ '. בעת שימוש בכף ללקק ללקק זו, יכול לפתור ביעילות את הבעיה של ידיים מלוכלכות או רצפות מלוכלכות במהלך האכלה. חומר : מזין רצועת חתולים זה עשוי מחומר ABS באיכות גבוהה, ויכול לשמש את חיות המחמד שלך ללא דאגה. זהו כף כלי למזון חתולים רטוב, פינוקי חתולים ורצועות חתולים. לחץ לאט על המתג כדי לסחוט בקלות אוכל כדי לחתולים ללקק ללא בזבוז. תיהנו מהכיף של האכלה : להעמיק את הרגשות בין חיות מחמד, נפרד מפרידה לרצועות החתול המזינות נוטפות על האדמה ועל השולחן, ומונעים למעשה אריזות ואריזה של חיות מחמד בטעות. עיצוב כפתורים : העיצוב הארגונומי נוח וחוסך עבודה. לחץ על הכפתור עם האגודל ולחץ אותו קדימה לאט. האוכל ברצועת החתול נקי נקי מבלי לגרום לפסולת. רב תכליתי : מתאים לכל מיני מחית חתולים לחתולים, ויכול לשמש ככף כדי לגלוש אוכל משומר וחטיפי חתולים אחרים. קל לניקוי : פשוט שוטפים במים לאחר השימוש, גודל : אורך : 7.9in רוחב : 1.6 אינץ '. בעת שימוש בכף ללקק ללקק זו, יכול לפתור ביעילות את הבעיה של ידיים מלוכלכות או רצפות מלוכלכות במהלך האכלה. מזין חיות מחמד לחתול סחיטת כפית חטיף נוזלי האכלת מזין חתולים כף חתול כף לחתול מזון חתול מטפלים בחתול חיית מחמד לחתול מטפלים בחתול מזון מזון חתול מזון מזויף ניתן ללקק פינוקים לחתול סחיטת חתול פינוקים מזין חתולים אוטומטי.