מייורו גברים של רשת גופייה חולצה מהיר ייבוש שרוולים חולצות מצויד שרירים גופיות ספורט עגול צוואר חולצה

משוך בסגירה. שרוול : כופפו מעט את היד. שנית, לעמוד באופן טבעי עם שתי הכתפיים רגוע וידיים למטה.גם מתאים לרחוב,נסיעות,חיצוני,פיקניק,חוף,ברביקיו,מסיבה,גינון,קמפינג, טיולים אחרים מזדמן יומי ללבוש.ניתן להתאים את טי הכושר למכנסי זיעה שונים,מכנסי ריצה,מכנסי דחיסה, מכנסי ג ' רזי ומכנסי ברמודה.100% פוליאסטר. חולצות האימון מושלמות לפעילויות ספורט ואימונים, כגון כושר,פיתוח גוף,פעילות גופנית,הרמת משקולות,יוגה,ריצה,ריצה,רכיבה על אופניים,אגרוף וכדורסל. בבקשה לאפשר 0. *הערה : את גופייה גודל עשוי לא תמיד להיות אותו הדבר כמו שאתה בדרך כלל ללבוש,אז בבקשה לבדוק את נתונים בטבלת המידות בתמונה השלישית בזהירות לפני שאתה קונה. צוואר : מדוד סביב בסיס הצוואר שלך, הכנס את האצבע בין הקלטת לצוואר שלך כדי לאפשר התאמה קלה.קל משקל, רך,נמתח,לנשימה,מהיר ייבוש, לחות הפתילה.גברים של אימון שרירים חולצות נועד עם שרוולים, רופף כהה כחול אוונגרד מודרני.