בסיס מטריית mtylx, רצפת ברזל קניון קניון קניון מלון מטרייה מתלה דלי דלי 60 × 33 × 25 סמ, זהב

☛ אם יש לך שאלות, אנא אל תהסס לפנות אלינו בזמן כדי למצוא פיתרון טוב יותר, אנו נשיב לך תוך 24 שעות ונספק לך שירות טוב יותר. Application יישומים נרצלים, המשמשים כעיצוב לארגון המטריות שלך, קנים, מקלות הליכה, נייר עטיפה, חרבות, צעצועים לתינוק וכו 'בכניסה או לדלת של כל בית, משרד, דירה, מלון, ברים וכך. Chassis מאמצת תהליך מסתובב ידני, דפוס משולב, ללא פה ריתוך, ללא דליפה, משטח עמיד בטמפרטורה גבוהה, גימור אפייה אלקטרוסטטי, אפקט מט, מרקם עדין, לא קל לשרוט, ללא חלודה, עמידות בפני קורוזיה. ☛ הצורה היא יציבה ואינה מתעוותת. ניצול חלל סביר. בית, משרד, מלון, בית קפה, פשוט ואחסון מעשי פשוט ומגוון. Gize : 60 × 33 × 25 ס"מ חומר : ברזל. ☛ אם יש לך שאלות, אנא אל תהסס לפנות אלינו בזמן כדי למצוא פיתרון טוב יותר, אנו נשיב לך תוך 24 שעות ונספק לך שירות טוב יותר. Application יישומים נרצלים, המשמשים כעיצוב לארגון המטריות שלך, קנים, מקלות הליכה, נייר עטיפה, חרבות, צעצועים לתינוק וכו 'בכניסה או לדלת של כל בית, משרד, דירה, מלון, ברים וכך. Chassis מאמצת תהליך מסתובב ידני, דפוס משולב, ללא פה ריתוך, ללא דליפה, משטח עמיד בטמפרטורה גבוהה, גימור אפייה אלקטרוסטטי, אפקט מט, מרקם עדין, לא קל לשרוט, ללא חלודה, עמידות בפני קורוזיה. ☛ הצורה היא יציבה ואינה מתעוותת. ניצול חלל סביר. בית, משרד, מלון, בית קפה, פשוט ואחסון מעשי פשוט ומגוון. Gize : 60 × 33 × 25 ס"מ חומר : ברזל. ☛ ברוךום לחנות שלי, ישנם סגנונות רבים של מטריה עומדים לך לבחור. אם אתה זקוק לעוד מוצרים חיצוניים ביתיים, אתה יכול לקנות אותם בחנות שלי! עמדת מטריית ברזל בגודל : 60 × 33 × 25 ס"מ חומר : ברזל ● ◆◆ התחתון מצויד במדבקה מגנה עבה כדי למנוע שריטות. ● ◆◆ אתה יכול לשים אותו בכל מקום, קרוב לחלוטין לדלת המסדרון, חשוב על המטבח, הסלון והפינת המשרדית שלך. בחירת נקודה קטנה שנראית טוב תהיה החלטה טובה. ● ◆◆ הערה : רק עמדת מטריה נמכרת, לא נמכרת מטרייה. ● ◆◆ תקופת הגעה : 10 עד 20 יום ● ◆◆ הערה : ● ◆◆ יש לך כל שאלות, ברוך הבא לפנות אלינו. ● ◆ ◆ אתה יכול להיכנס לחנות שלנו כדי לראות מוצרים נוספים.

דמוניז מטרייה עמד

דמוניז מטרייה עמד

בחירה מדוקדקת של חומרים : נירוסטה, לא קלה לחלודה, סביבתית גודל קטן וקיבולת גדולה : יכול לאחסן מספר מטריות,