כריש 23711 6 דיסקי סרט Velcro Super Velcro 600 Grit - 100 pk

תבואה של תחמוצת אלומיניום עם ירה כחול הגדילה את אורך החיים. גיבוי של סרטי פוליאסטר הוא שמיש עם יישומים רטובים או יבשים. לא עומס. לא יקרע כמו גיבוי נייר. ציפוי פתוח נוסף ושרף קשור. מעיל עליון מיוחד של Stearate. מצוין לפוליאוריטנים, סיבי פחמן, פוליאסטרים ושרפים אקריליים. מתנגד לטעינה. ליישומי רכב משתמשים עם מלטש מרק, פריימר ומלטש מעיל ברור. מיועד לשימוש במים פוליאסטר, אקריליים ופולי-אקריליים וצבעים מבוססי ממס. תבואה של תחמוצת אלומיניום עם ירה כחול הגדילה את אורך החיים. גיבוי של סרטי פוליאסטר הוא שמיש עם יישומים רטובים או יבשים. לא עומס. לא יקרע כמו גיבוי נייר. ציפוי פתוח נוסף ושרף קשור. מעיל עליון מיוחד של Stearate. מצוין לפוליאוריטנים, סיבי פחמן, פוליאסטרים ושרפים אקריליים. מתנגד לטעינה. ליישומי רכב משתמשים עם מלטש מרק, פריימר ומלטש מעיל ברור. מיועד לשימוש במים פוליאסטר, אקריליים ופולי-אקריליים וצבעים מבוססי ממס. כחול ירה 6 אינץ 'מלטש מסלול דיסקסוולקרו, שוויון מהיר לא דבק כדי לאסוף אבק מטחנת טחינה באיטליה.

6S PSA DISC 6 אינץ '320X

6S PSA DISC 6 אינץ '320X

גרגר קרמיקה פרימיום, מונע העמסה הסרת מלאי מהיר עם חיים ארוכים יוצאי דופן לשימוש על צבע, מתכת, אלומיניום ו�

סדרת Dura-Gold Pro Longboar