טהור העשרה אמיתי 3-ב-1 אמיתי הפה החלפת מסנן עבור את טהור אזור אוויר מטהר-2 חבילה

3-שלב אוויר טיהור : שלב 1 : מראש מסנן; שלב 2 : הופעל פחמן מסנן; שלב 3 : אמיתי הפא מסנן. ללכוד + לחסל חלקיקים מזיקים : שלנו אמיתי מסנן מנקה שלך אוויר 99.97% של חלקיקים קטנים כמו 0.3 מיקרון כמו אבק, אבקה, קשקשים של חיות מחמד, עשן, וריחות ביתיים. לנשום קל יותר : רק העשרה טהורה מסנני הפא אמיתיים משפרים את איכות האוויר על ידי הפחתת אלרגנים ושיפור איכות השינה. עמיד לאורך זמן : לביצועים מיטביים ולשמירה על שלמות מטהר האוויר שלך, שנה את מסנן ההפה 3 ב -1 האמיתי שלך כל 6 חודשים. תאימות : מסנן אוויר 3 ב -1 המיועד למטהר האוויר האמיתי של טהורזון שלנו בצבעי לבן או ערפל (נמכר בנפרד).

הצגת LCD TFT 3.2 240x320,

הצגת LCD TFT 3.2 240x320,

הוביל סטטוס בחינם / סטטוס ROHS : תואם ללא עופרת / ROHS רמת רגישות לחות (MSL) : לא ישים חבילה סטנדרטית : 1 שמות אחר�

OCSOSO® חדש מרופד נושם נושם רך צווארון לחיות מחמד 3M שעת לילה מהורהר כלב/חתול צווארון מאמן לצווארון קטן/בינוני/כלבים, עיצוב אבזם קל, כתום/שחור/ירוק