ד ר מיתרים היי-דף ניאון גיטרה חשמלית מיתרים

היי-דף ניאון לבן בצבע חשמלי מיתרי גיטרה : בינוני 10-46. הם כוללים חוט ליבה משושה ועטיפת פלדה מצופה כסף מצופה ניקל על מיתרי הפצע. כל המיתרים כוללים את ציפוי ק3 בצבע ניאון. מספק אריכות ימים, יותר הקרנה, פחות נימות לא רצויות, בתוספת משופר בהירות וביטוי. 10, 13, 17, 26, 36, 46. מחרוזת סוג חומר : מצופה ניקל. היי-דף ניאון לבן בצבע חשמלי מיתרי גיטרה : בינוני 10-46. הם כוללים חוט ליבה משושה ועטיפת פלדה מצופה כסף מצופה ניקל על מיתרי הפצע. כל המיתרים כוללים את ציפוי ק3 בצבע ניאון. מספק אריכות ימים, יותר הקרנה, פחות נימות לא רצויות, בתוספת משופר בהירות וביטוי. 10, 13, 17, 26, 36, 46. מחרוזת סוג חומר : מצופה ניקל. מוצר תיאור היי-דפינישן ניאון צבע מצופה חשמלי מיתרי גיטרה זמינים במגוון רחב של זורח צבע אפשרויות נועד לתת שלך שלב נוכחות קצת נוסף פופ, במיוחד תחת תאורה שחורה. הם כוללים חוט ליבה משושה ורובד כסף. מהיצרן מיתרי גיטרה חשמלית מצופים בצבע ניאון זמינים במגוון רחב של אפשרויות צבע זוהרות שנועדו להעניק לנוכחות הבמה שלך קצת פופ נוסף, במיוחד תחת תאורה שחורה אולטרה סגולה. הם כוללים חוט ליבה משושה ועטיפת פלדה מצופה כסף מצופה ניקל על מיתרי הפצע. כל המיתרים כוללים את ציפוי ק3-סקט בצבע ניאון, המספק אריכות ימים, יותר הקרנה, פחות צלילים לא רצויים, בתוספת בהירות משופרת וביטוי.

Mychte Boy Mom Mom

Mychte Boy Mom Mom

תערובת כותנה מְיוֹבָּא משוך את הסגירה שטיפת ידיים בלבד ★ חומר : סווטשירט של MAMA Mama עשוי מתערובת כותנה; הבד