מארז שפתונים של אוריוקאן, שקית איפור ניידת חמודה שקית קוסמטית, מארגן איפור מחזיק שפתונים, וינטג 'כתום פרפר יפה

♥ מימד : 3.7 "x 2.7" x 0.8 "(9.5 × 7 × 2 ס"מ), הוא יכול להכיל 3 שפתונים קצרים. ♥ חומר : עשוי עור מיקרופייבר פו לתחושת יד נוחה. ♥ נייד : מצויד במראה קטנה, קל לצאת לתיקון איפור. קל להכניס את התיק שלך או קרוס -גוף. ♥ מתנה ייחודית : היא מושלמת שניתנת כמתנה שימושית מתוקה ליקיריכם. גם מה שמדהים לטיולים, נסיעות, חתונה, מסיבות וכו '. ♥ התאמה אישית בהתאמה אישית : ניתן להחליף את אזור התבנית בתמונה המועדפת עליך, זהו שירות התאמה אישית בחינם, אתה רק צריך לשלוח לנו את התמונה. ♥ מימד : 3.7 "x 2.7" x 0.8 "(9.5 × 7 × 2 ס"מ) , זה יכול להכיל 3 שפתונים קצרים. ♥ חומר : עשוי עור מיקרופייבר פו לתחושת יד נוחה. ♥ נייד : מצויד במראה קטנה, קל לתיקון איפור. קל להכניס לתיק היצירה או Crossbody שלך. ♥ מתנה ייחודית : היא מושלמת שניתנת כמתנה שימושית מתוקה ליקיריכם. כמו כן, מה שמדהים לטיולים רגליים, נסיעה, חתונה, מסיבות וכו '. ♥ התאמה אישית בהתאמה אישית : ניתן להחליף את אזור התבנית בתמונה המועדפת עליך, זהו שירות התאמה אישית בחינם, אתה רק צריך לשלוח לנו את התמונה. תודה שצפית במוצרים שלנו. אכפת לנו מכל הזמנה וכל לקוח, אנא אל תהסס ליידע אותנו אם יש לך שאלות.

Shim Stred, D-5x5 INX0.100in, PK5

Shim Stred, D-5x5 INX0.100in, PK5

מחיר עבור : כל צבע : חומר : 300 מפלדת אל חלד מסדרת 300 מתנגד : חוזק מתיחה חלודה וקורוזיה (PSI) : יישום : משמש למרוו

1PCS CSNF141-500 CSNF141500