קניון מטען DC ערכת מדפי מסלול DC - 12 חלקים: 5 רגל מסילה מגולוונת מסילה ושקעי קרן עץ מסלול

מתכוונן : בנה מדפים בקרוואן הסגור שלך, באיסוף, במשאית או בטנדר. סדר מחדש והסר אותם לפי הצורך. נהדר גם ליצירת מיטות, קירות ואזורים מיני-תחומי. עמידות - מסילות פלדה של 12 מד מגולוון כדי להתנגד לקורוזיה. 6,000 קילוגרם חוזק שבירה ו -2,000 קילוגרם מגבלת עומס עבודה. סוגריים מדף פלדה מצופה אבץ המיועדים לשימוש כבד. קל : צור מדפים תוך דקות. מסילות מסלול אלקטרוני נצמדות לחתיכות קיר עם התקנה פשוטה ובריגה (מחברים לא כלולים). סוגריים של מדף אלקטרוני מצליחים למסילות ומחזיקים 2x4. הניחו לוח דיקט בגודל ¾ אינץ 'בין 2x4 כדי ליצור מדף. כולל : (4) מסילות מסלול אלקטרוני מגולוונות אופקיות בגודל 5 מטר ו (8) שקעי קצה עץ מצופה אבץ. התקן מסילות הנחמד לחברי קרוואן צלב או חתיכות קיר מוסך. התקנה קלה ובריגה. הוסף מסילות נוספות בכל עת. רצועות ואביזרים לחיצה על מסלול אלקטרוני לחץ על מסילות מסלול אלקטרוני כדי להשלים את ההתקנה שלך. מערכת אוניברסלית פירושה שכל מסילות המסלול האלקטרוני תואמות את כל אביזרי המסלול האלקטרוני. Haul & Store קבלו את המיקום הקשירה המושלם בכל פעם שאתה נגרר. שמור על כלים וציוד נגיש ומסודר.