אוסף הילידים האמריקאים-טאוס מלחמה ראש 'מאת יוליוס רולשובן-וואן-גו צבע ערכת מספר 60x75 סמ מסגרת DIY

השג את הצבע הזה-van-go van-go על ידי ערכת המספרים והפוך את זה לפרויקט היצירתי הבא שלך!. ערכה זו מיועדת בהתאמה אישית עבור אמנים יצירתיים שרוצים לבדוק את כישוריהם!. עקוב אחר התבניות המסופקות, או תן לאמן הפנימי שלך בחינם ולעשות יצירות משלך!. מדדים - אתה יכול לבחור את הממדים מהרשימה שלמעלה, כמו גם לבחור עם או בלי מסגרת DIY. כולל 1 x בד, מברשות ניילון של 3 x, וסט 1 X של צבעי אקריליק. השג את הצבע הזה-van-go van-go על ידי ערכת המספרים והפוך את זה לפרויקט היצירתי הבא שלך!. ערכה זו מיועדת בהתאמה אישית עבור אמנים יצירתיים שרוצים לבדוק את כישוריהם!. עקוב אחר התבניות המסופקות, או תן לאמן הפנימי שלך בחינם ולעשות יצירות משלך!. מדדים - אתה יכול לבחור את הממדים מהרשימה שלמעלה, כמו גם לבחור עם או בלי מסגרת DIY. כולל 1 x בד, מברשות ניילון של 3 x, וסט 1 X של צבעי אקריליק. - צבע לפי ערכות מספר צבע לפי מספר ערכות אינן רק לילדים. ערכות הצבע לפי מספר למבוגרים כוללות בדים אמיתיים עם אמנות קו מפורטת למילוי. כל קטע מתויג במספר קטן כדי להראות לכם את צבע הצבע הנכון כך שאמנים בכל הגילאים ורמות הניסיון יוכלו להשיג תוצאות מרשימות. דמיין צבע לפי מספרים שנלקחו לשלב הבא! אנו בוחרים בזהירות כל עיצוב שיציע לכם צבע נהדר וייחודי. השימוש בבד שלנו לפי מספרים צבע לפי ערכות מספרים הוא יותר מסתם תחביב. זו הדרך הטובה ביותר לגלות את הכישרון האמנותי שלך ולהיות חוויה מרגיעה, מתגמלת ומהנה. השג את הצבע הזה של Wan-Go על ידי ערכת המספרים והפוך את זה לפרויקט היצירתי הבא שלך! ערכה זו מיועדת בהתאמה אישית עבור אמנים יצירתיים שרוצים לבדוק את כישוריהם! עקוב אחר הדפוסים המסופקים, או תן לאמן הפנימי שלך בחינם ולהפוך את היצירות שלך! מדדים - ראה להלן. כולל 1 x בד, מברשות ניילון של 3 x, וסט 1 X של צבעי אקריליק. Shipping משלוח ברחבי העולם : משלוח כלכלי (הזמינו יותר לשלם פחות עבור המשלוח שלכם - מקסימום תשלום 5.99 $) משלוח מהיר לארה"ב (בדרך כלל 7 עד 28 ימי עבודה) משלוח בינלאומי : (עד 60 ימי עבודה) תלוי במדינה.

מסכות 7, 48x48in.

מסכות 7, 48x48in.

במשך יותר מעשור, דלג'ו הדפס על פי דרישה קבע את הסטנדרט בהדפסת Giclee של אמנות התמונות שלנו נשמרות ארכיטלית כ�

1PCS CSNF141-500 CSNF141500