מתלה אופניים טוראק מוסך קיר קיר, מערכת אחסון קולב אופניים ווים אופניים אנכיים למארגן קיר מקורה, מארגן קיר פגבור

מתלה אופניים כבד : מחזיק עד 66 קילוגרמים, מתלה לאחסון האופניים לארגון ואחסון כל מיני אופניים, כמו אופני הרים, אופני כביש, אופני מבוגרים ואופני ילדים וכו '. בחירה נחמדה לאחסון אופני מוסך. מערכת נעילת בטיחות : תכנון וו קבוע של 2 תליוני אופניים יחידים ימנעו שחרור בשוגג. מתלה הרכבה על קיר אופניים בטוח ואידיאלי לארגון אופניים. חיסכון בחלל : ווים לאופניים לתליית האופניים אנכית, מה שחוסך בקלות מקום במוסך ובבית שלך. רוב הלוח המתכת המגוונת והווים, מערכת אחסון מחזיק כלים. מארגן סדנאות, מוסכים וסככות, עוזר לשמור על כלי השירות שלך בצורה מסודרת. התאם לכל יתדות ואביזרים רגילים 1/4in & 1/8in Pegboard. ווים ואחסון כלים נרחב ווים ומתלים לברגים, מברגים, מקדחות ושקעים. מתלה אופניים כבד : מחזיק עד 66 קילוגרמים, מתלה לאחסון האופניים לארגון ואחסון כל מיני אופניים, כמו אופני הרים, אופני כביש, אופני מבוגרים ואופני ילדים וכו '. בחירה נחמדה לאחסון אופני מוסך. מערכת נעילת בטיחות : תכנון וו קבוע של 2 תליוני אופניים יחידים ימנעו שחרור בשוגג. מתלה הרכבה על קיר אופניים בטוח ואידיאלי לארגון אופניים. חיסכון בחלל : ווים לאופניים לתליית האופניים אנכית, מה שחוסך בקלות מקום במוסך ובבית שלך. רוב הלוח המתכת המגוונת והווים, מערכת אחסון מחזיק כלים. מארגן סדנאות, מוסכים וסככות, עוזר לשמור על כלי השירות שלך בצורה מסודרת. התאם לכל יתדות ואביזרים רגילים 1/4in & 1/8in Pegboard. ווים ואחסון כלים נרחב ווים ומתלים לברגים, מברגים, מקדחות ושקעים. מתלה טוראק מתלה קיר קיר, מוסך, פחי אחסון רכובים על קיר, מחזיק מגבת נייר, מדף תקורה.