2 מחשבים אחות קרצוף כובעים נשים שיער ארוך, אנגליה בסגנון לונדון אלמנטים מתכווננים כובע עבודה עם כפתור ורצועת זיעה

לא משנה כמה זמן ועבה השיער שלך, הכובע הזה יכול לכסות אותו לחלוטין. שימוש נרחב - הוא מתאים לבריאות, עבודות בית, עבודות חצר, ציור, עבודות עץ, טיפול בפנים, בישול ועוד. RATGDN 2 חתיכות כובעים רפואיים מתכווננים עם כפתורים ועניבת סרט לנשים שיער ארוך סופגים זיעה- סופגים בקלות זיעה בזמן העבודה שלך ושמור על מצח רענן. אנא אפשר הבדל צבע קל בגלל המסכים השונים. כובעי קרצוף מתכווננים מתכווננים - מתכווננים מגיעים עם פס אלסטי וסרט על החלק האחורי. סגירת משיכה. כיס קוקו - כובעי השפשוף של הקוקו נועדו להיות מחמיאים ונוחים לשמור על שיער ארוך ועבה תחת עטיפות עם כובעי השפשוף של הקוקו המסוגנן והפונקציונלי שלנו. עם הכפתור סביב הצד האוזן שתוכלו להימנע מרצועות המסכות בכדי לגרום לאוזניים לכאוב או להשיג קמטים על הפנים. זהו הכובע האחורי הקלאסי ביותר של העניבה העצמית המיועד לחיי היומיום. גודל אחד מתאים ביותר - כובעי הכפתור הללו הם אלסטיים ומתכווננים, אתה יכול להתאים אותו כך שיתאים לראש שלך היטב, גודל אחד מתאים לאנשים עם תסרוקות שונות וסוגי ראש בענפים שונים. צבע : כפי שחבילה של תמונות המוצגות כוללת - 2 x כובעי עבודה הודעה חמה : ריחות מסוימים רגילים ממש לאחר קבלת הכובע. כובע האחות הזה הוא המוצר האידיאלי לכולם. פיתרון לכאבי אוזניים חכמים שתוכנן על ידי אחיות לאחיות.