שינוויי 64 ג ' יגה-בתים 2.0 כונני פלאש כונני אגודל זיכרון מקל קפיצת כונן מיקוד כונן, 2 מארז מעורב צבעים: שחור כחול

2 מארז 64 ג ' יגה 2.0 כונן הבזק באיכות גבוהה ועלות גדולה, 2 צבעים שונים (שחור כחול). *תאימות* : תקע ולשחק אין צורך להתקין כל תוכנה. תואם עם יו אס בי 2.0 ו 1.1 יציאות, חלונות תמיכה10/8/7/ויסטה/אקס-פי / 2000 / מי/נ. ט. / 98, מאק או.אס ולינוקס. *נתמך : השתמש להעברת תמונות ומוסיקה וקטעי וידאו וקבצים אחרים ממחשב למחשב, או מכשירים אחרים לספירה בחיים שלך. אדום הוביל תצוגת אור כאשר להתחבר עם ממשק יו אס בי. *עיצוב : זנב טבעת עיצוב יכול בקלות להיות מחובר שלך מפתח שרשרת או שרוך, באמצעות כדי לעזור לשמור מפני לאבד, לנשיאה נוחה. וכובע מגן יכול מגן על מחבר יו אס בי מפני נזק. אחריות : 12-חודש אחריות ושירות לקוחות ידידותי. אם אתה לא מרוצה עם המוצר שלנו או כל שאלה. אנא פנה אלינו. שינוויי 64 ג 'יגה - בייט 2.0 כונן הבזק זיכרון מקל אגודל כונן קפיצת כונן עט כונן תכונות : שם מותג : שינוויי חומר : מתכת ופלסטיק סוג ממשק : יו - אס-בי 2.0 גודל : 55 על 18 על 8 מ מ משקל נטו : 10 גרם תיאור : קיבולת אחסון : 64 ג' יגה-בייט טמפרטורת סביבה : -40 סנט ג-+70 סנט ג טמפרטורת אחסון : -50 סנט ג - +80 סנט ג מתח שירות : 4.5 וולט-5.5 וולט מהירות כתיבה : 6 מגה-בתים/שניות-8 מגה-בתים/שניות מהירות קריאה : 14 מגה-בתים/שניות-17 מגה-בתים/שניות (מהירות שידור על מערכת יחסים מסוימת עם השימוש בתצורת מחשב) מערכת הפעלה : זכיה98/אני/2000/אקס-פי/ ויסטה/זכיה7 /זכיה8, מק מערכת הפעלה 9.חיבור 2.4 ומעלה : תומך בחיבור חם כך שיש כמה הבדלים בין קיבולת התצוגה לקיבולת הנומינלית של מוצר זיכרון הבזק.