לאמה חום מופעל תנור מאוורר, 7 להבי אח מאוורר עם תוכנן פעולה שקטה, שדרוג תוכנן כפולה מנועים שאינו חשמלי תנור מאוורר עבור עץ שריפת תנור

לאמה מחויבת לספק מוצרים באיכות גבוהה וחווית לקוח מעולה לאנשים ברחבי העולם. לאמה תמיד תהיה כאן בשבילך. אנו מצפים לגלות את ההנאות של החיים איתך, מחפש את היופי בחיים בחוץ. מאוורר תנור מחומם מופעל * מאוורר האח שלנו לתנור עצים הוא מאוורר ידידותי לסביבה. המודול התרמו-אלקטרי פועל כגנרטור קטן להפעלת מנוע המאוורר. אין סוללות או כוח הנדרש! זרימת אוויר חמה משופרת מביאה לנוחות טובה יותר ומפחיתה את צריכת העץ מהתנור שלך. *מאוורר תנור זרימת אוויר שדרוג 7 להבים מאוורר אח מאיץ את זרימת האוויר ומשפר את היעילות התרמית, ומספק חלוקת חום רחבה יותר. מאוורר בשימוש נרחב עבור עץ שריפת תנור, אח, תנור גז, גלולה תנור. זה יכול במהירות להעלות את טמפרטורת של החדר שלך ולגרום לך להרגיש חם במזג האוויר קר. *הגנה מפני התחממות יתר*למאוורר התנור הבוער בעץ יש מכשיר בטיחות בבסיס. התקן בטיחות זה כדי להגן על המנוע ויחידת ייצור החשמל מפני התחממות יתר כאשר טמפ ' פני השטח עולה על 482 אורך (250 אורך), טמפרטורת ההפעלה האופטימלית היא 176-482 אורך(80-250 אורך). זה תנור מאוורר של רעש רמת הוא פחות מ 25 דציבלים, אשר נותן לך אווירה שקטה. את תנור מאוורר נועד לשמש עם אח, פחם, גלולה, או תנורי עצים. החלק הנייד היחיד הוא הלהב, כך שהוא כמעט שותק אפילו במהירות הגבוהה ביותר, אתה אפילו לא יכול להרגיש את זה, אבל אתה תמיד תרגיש חם עם זה. שירות לאחר מכירה איכותי למאוורר אח לאמה יש שירות לאחר מכירה לכל החיים. אם אתה לא מרוצה עם המוצרים שלנו מסיבה כלשהי, אנא פנה אלינו דרך . הערה : נא לשים את חום תנור מאוורר בצד של הארובה (המאפשר על 15 סנטימטר של שטח מאחורי מאוורר), כך את מאוורר יכול לפוצץ חם אוויר לתוך חדר. מאוורר החום של לאמה שלנו משתמש בטכנולוגיה תרמו-אלקטרית כדי לדחוף אוויר חם שנמלט לחדר, תנועת האוויר הנוספת תעזור לחמם את כל החדר, לא רק את התקרה ואת האזור ליד הכיריים.