מואן דנ 6822באן מרווה אוסף 24-אינץ כפול-מגבת בר, ספוט להתנגד מוברש ניקל

חם ומזמין : מוברש ניקל גימור מספק קל מוברש חם-אפור מתכתי מראה. תיאום אוסף : קואורדינטות עם אחרים מואן אביזרי אמבטיה. גמיש מיקום : לשימוש באמבטיה כמו גם את מטבח לתליית מגבות ועוד. שקט נפשי : מיועד להתקנה ללא טרחה. מוצר תיאור עם שלה עדין, קישוט עיצוב, את מואן מרווה 24-אינץ אמבטיה כפול מגבת בר מוסיף מגע של פשוט, נצחי סגנון לחדר האמבטיה שלך. את 24-אינץ כפול מגבת בר מספק שטח נרחב לתליית מרובה מגבות, אניצים, ופריטים אחרים. אמין מתכת הרכבה הודעות מציעים עמידות לאורך זמן ויציבות, ואילו כלול הרכבה חומרה ותבנית לעשות התקנה קלה. של היצרן מואן מוברש ניקל 24 אינץ ' מגבת כפולה בר מן האוסף השראה השראה של גימור ניקל מוברש מספק מראה מתכתי אפור חם מוברש קלות. עם העיצוב העדין והלא מעוטר שלו, מוט המגבות הכפולות של מואן סייג 'בגודל 24 אינץ' מוסיף נופך של סגנון פשוט ונצחי לחדר האמבטיה שלך. הבר הכפול בגודל 24 אינץ ' מציע שטח נרחב לתליית מגבות מרובות, מטליות רחצה ופריטים אחרים. אמין מתכת הרכבה הודעות לשפר עמידות ויציבות, ואילו כלול הרכבה חומרה ותבנית לעשות התקנה קלה. מה יש בתיבה : .