רוצח רוצח השפעה D5 PING PING PANDLE, מחבט טניס שולחן, ציוד טניס שולחן לבינאי, משוט טניס שולחן עם להב עץ, שחור

משוט פינג פונג : רוצח את ההשפעה של D5 פינג פונג משוט נהדר לשכלול סגנון משחק מסביב; זה מיועד לשחקנים שמחפשים שליטה טובה ותחושה לכדור תוך שהם מסוגלים לייצר כמות גדולה של סיבוב. מחבט טניס שולחן : מחבט טניס השולחן של D5 D5 מיועד לשחקנים המחפשים שליטה מוגברת וסיבוב, תוך שהם מסוגלים לייצר מספיק כוח מאחורי כל צילום. משוטות פינג פונג : עשויות מעץ בן 5 רובדים, משוטים לטניס השולחן הללו יש שכבת גומי עמידה, מה שמבטיח איכות ומרגישים מעולים בעת משחקים. גומי NITRX 4-4 Z : מחבט פינג פינג D5 פינג D5 מיוצר עם גומי מתקדם של NITRX 4-4 Z; זה מאפשר לשחקנים לייצר כמויות נהדרות של סיבוב וכוח מאחורי כל ירייה. מושלם למתנות : מחבט הטניס של שולחן D5 של D5 מגיע ארוז בספר זיכרון קרטון למינציה שחור מט עם מארז מגנטי, יחד עם 2 כדורי טניס שולחן, עט וקטע לרשום הערות ושמירה על ציונים. אם אתה שואף לקחת את כישורי המשחק שלך לשלב הבא, מחבט הטניס של שולחן הרוצח הוא הדבר הטוב ביותר שלך. זהו מחבט באיכות גבוהה שאושר על ידי ITTF המיועד לטניסאי מקצועי לשחרר ספין אולטימטיבי בכל מצב משחק. סט טניס שולחן זה זמין בצבעים אטרקטיביים, ועם מראה מכובד, מתאים לשחקנים ביניים עד מתקדמים, ומסייע להגביר את כישורי הטניס שלך בשולחן כל יום. העיצוב האלגנטי המתרחב של הידיות, הצורה הרחבה יותר בתחתית, והצורה הצרה יותר בחלקו העליון מוודאים שיש אחיזה מעולה, ומספיק גמישות לשחקן. הבנייה הקלה ואחיזת ההתלקחות הנוחה מספקים איזון ללא דופי לשחקן. עץ בן 5 רובע בלהב, וגומי NITRX-4 Z משמשים לפיתוח המסגרת, ובכך הופכים את ההנעה הקשה לעמידה מאוד עבור טניסאי השולחן. על גביו, קופסת אחסון ראויה למתנה מגיעה עם משוטים טניס שולחן אלה עם שטח מספיק כדי לאפשר לשחקן לאחסן את המחבט ולאסוף ציונים, חתימות וזיכרונות אחרים לשנים הבאות. החברה המבוססת על שיקגו רוצ'רספין מייצרת ציוד טניס שולחן איכותי מעולה, הלבשת ספורט ומדיה כדי לשרת את טניסאי השולחן, תוך שהיא מספקת לנו בתים ומשרדים עם ציוד טניס שולחן אסתטי נעים לסגנון פונה ראש וחוויית משחק ברמת התחרות.

Oliver Apex 550 CE RACKICT

Oliver Apex 550 CE RACKICT

משקל מסגרת : 130 גרם איזון : מאוזן המחבט מגיע למפעל העטיפה המלאה כלולה מחבט אידיאלי לשחקן ההתקפי המשקל הנמו

להב טניס שולחן T-7S