60 84 100 120 133 אינץ 'מסך מקרן בהירות גבוהה מסך הבד משקף מסך הקרנת מסך אנטי אור

מסך מקרן נייד 60 100 120 אינץ '16 : 9, מסך קולנוע לטיולים ביתי. מסך זה מאמצ את חומר הסיבים בצפיפות גבוהה, ללא ריח, ללא פגיעה בגוף האדם ו. שכבת המתכת וחלקיקי החרוזים המסך הזה יגדיל את הבהירות. תן לך חוויה עדיף לצפייה. זה וילון אפור, שיכול לשפר ביעילות את ניגודי ההקרנה. אינך צריך לסגור את הדלת או החלונות בשעות היום. זה יכול גם להביא לך את חווית אפקט ההקרנה המצוינת. מסך מקרן נייד 60 100 120 אינץ '16 : 9, מסך קולנוע לטיולים ביתי. מסך זה מאמצ את חומר הסיבים בצפיפות גבוהה, ללא ריח, ללא פגיעה בגוף האדם ו. שכבת המתכת וחלקיקי החרוזים המסך הזה יגדיל את הבהירות. תן לך חוויה עדיף לצפייה. זה וילון אפור, שיכול לשפר ביעילות את ניגודי ההקרנה. אינך צריך לסגור את הדלת או החלונות בשעות היום. זה יכול גם להביא לך את חווית אפקט ההקרנה המצוינת. מסך מקרן נייד 60 100 120 אינץ '16 : 9, מסך סרטים לטיול ביתי. המסך הזה מאמץ חומר סיבים צפיפות גבוהה, ללא ריח, ללא פגיעה בגוף האדם ו. שכבת המתכת וחלקיקי החרוזים המסך הזה יגדיל את הבהירות. תן לך חוויה עדיף לצפייה. זה וילון אפור, שיכול לשפר ביעילות את ניגודי ההקרנה. אינך צריך לסגור את הדלת או החלונות בשעות היום. זה יכול גם להביא לך את חווית אפקט ההקרנה המצוינת .1. שם המוצר : אור הסביבה דוחה מסך מקרן אפור 2. חומר מסך : בד חיות מחמד + ציפוי עמיד באור 3. זווית צפייה : 30-40 מעלות 4. עובי : 0.49 מ"מ 5. צבע בד : חזית : אפריי כהה 6. עמיד : כן 7. הניתן לברזל : כן 8. תכונות בד : זריקה קצרה, דחיית דחיית אור הסביבה : 1. אנא אפשר סובלנות של 1-3 ס"מ עקב מדידה ידנית .2. תצוגות שונות מציגות אותה תמונה עשויה להיות הבדלים מעט. רשימת אריזה : 1 x מסך מקרן.

DA-Lite Cosmopolitan Electrol Format

DA-Lite Cosmopolitan Electrol Format

מיוצר באמריקה 113 סנטימטרים אלכסוניים תכונות מוצר : האלקטרול הקוסמופוליטי המתוח הוא תקרה או קיר המותקן על