חבילה ביתית של Klickpick של 24 - ספוג צלחת ספוג קרצוף - ספוגי קרצוף לא ניקוי שריטות - ספוג כבד - ספוג דו צדדי לניקוי צלחות, כלים והסרת

24 חבילה : חבילה זו של ספוגי השפשוף הכבדים מושלמת לכל הצרכים שלך. אורכו של כל ספוג נמדד 11 ס"מ (4.3 "), ברוחב של 6 ס"מ (2.3") וגובה של 3.1 ס"מ (1.2 "). יש גם חומר קרצוף ירוק וצד ספוג צהוב רך. כל ספוג בערכנו מגיע עם שכבה עליונה שוחקת ירוקה בגודל 6 מ"מ ושכבה צהובה נוספת בחלק התחתון בגודל 2.5 ס"מ, שנועדה לתת לך אחיזה איתנה. הספוגים שלנו הם בעובי במיוחד, סופג ונשאר ללא ריח לאחר שימוש בתכונות מוצר מפתח. המורכב מגובה -חומר באיכות, הספוגים שלנו מושלמים לשפשף כתמים קשים מבלי לשרוט את פני השטח למטה. הם נועדו להימשך זמן רב אפילו עם שימוש קבוע. רוצים בית נקי יותר? קבלו את סט הספוג הזה עוד היום! תכונות מוצר מפתח. ניתן להשתמש בסט הספוג שלנו במצבים רבים ושונים. אתה יכול להשתמש בספוגים שלנו לניקוי הכלים, המחבתות, הסירים, התנורים, לוחות הגז, הכיורים, המכשירים, המוסך, האמבטיה או המטבח. הופך את משק הבית המושלם לקיים. כל מערכות הספוג נמכרות עם 100% ערבות גב כסף, למקרה שאתה לא מרוצה מהרכישה שלך. כל שעליך לעשות הוא ליצור איתנו קשר, ואנחנו נחזיר לך. זה כל כך פשוט!. 24 חבילה : חבילה זו של ספוגי השפשוף הכבדים מושלמת לכל הצרכים שלך. אורכו של כל ספוג נמדד 11 ס"מ (4.3 "), ברוחב של 6 ס"מ (2.3") וגובה של 3.1 ס"מ (1.2 "). יש גם חומר קרצוף ירוק וצד ספוג צהוב רך. כל ספוג בערכנו מגיע עם שכבה עליונה שוחקת ירוקה בגודל 6 מ"מ ושכבה צהובה נוספת בחלק התחתון בגודל 2.5 ס"מ, שנועדה לתת לך אחיזה איתנה. הספוגים שלנו הם בעובי במיוחד, סופג ונשאר ללא ריח לאחר שימוש בתכונות מוצר מפתח. המורכב מגובה -חומר באיכות, הספוגים שלנו מושלמים לשפשף כתמים קשים מבלי לשרוט את פני השטח למטה. הם נועדו להימשך זמן רב אפילו עם שימוש קבוע. רוצים בית נקי יותר? קבלו את סט הספוג הזה עוד היום! תכונות מוצר מפתח. ניתן להשתמש בסט הספוג שלנו במצבים רבים ושונים. אתה יכול להשתמש בספוגים שלנו לניקוי הכלים, המחבתות, הסירים, התנורים, לוחות הגז, הכיורים, המכשירים, המוסך, האמבטיה או המטבח. הופך את משק הבית המושלם לקיים. כל מערכות הספוג נמכרות עם 100% ערבות גב כסף, למקרה שאתה לא מרוצה מהרכישה שלך. כל שעליך לעשות הוא ליצור איתנו קשר, ואנחנו נחזיר לך. זה כל כך פשוט!. ספוגי בית של קליקפיק ספוגי שטיפת כלים ללא מגרד ספוג קרצוף, נהדר לניקוי, דו צדדי, מרקמים שונים למשימת ניקוי מרובה.