ערכת שקע אגוזי Lainkeen השפעה, 4 חתיכות בגודל 1/2 אינץ

מערך שקעי גלגלים זה כולל 3 יח '(עיצוב 6 נקודות, 17 מ"מ, 19 מ"מ, 21 מ"מ) שקעי השפעה בשקעי ההשפעה הנפוצים ביותר ו -1 יח' (עיצוב ראש פרחים, 17 מ"מ) תוכנן במיוחד לאגוזי מרצדס. עבדו עם ברגים של השפעה על היד כונן 1/2 אינץ 'או כלי חשמל כדי להחליף אגוזים בקלות. תכנון השקע יכול להגדיל את משטח המגע עם המחברים, שיכולים לנעול כוח ביתר יותר, ובכך להגן השאירו מקום מספיק כדי להסיר ברגים ארוכים מהמכונית שלכם. שקעי הגלגלים שלנו בנויים מפלדת כרום-מולי (CR-MO), העומדים ברטט מהפגיעה ברגים הרבה יותר טוב משקעים רגילים, ציפוי תחמוצת שחורה כדי להבטיח שימוש ארוך. כל הכלים הם צבע מקודד לצורך זיהוי קל. שקע ההשפעה של אגוז האגוז שלנו כולל שרוול מגן שאינו חיצה כדי למנוע שריטות הגלגל תוך הסרת והתקנת ברגי הגלגלים; שקע אגוז לא סתירה מגן על גימור הגלגל על ​​כלי רכב. שירות ואיכות מובטחת! 7* שירות מקוון של 24 שעות. אם יש בעיה או דאגה עם מערך שקעי ההשפעה שלנו, אנא אל תהסס לפנות אלינו. ערכת שקעי השקע החדש של Lainkeene 4-חלקים של Lainkeen מוכנה לספק החלפה נטולת שריטות של אגוזי האגודה המטריים שלך. מגיעים בגדלים הנחוצים ביותר-ראש פרחים 17 מ"מ, 17 מ"מ -6 נקודה, 19 מ"מ -6 נקודה, 21 מ"מ -6 נקודה, שקעי מגן הגלגלים שלנו מתאימים לצרכים המגוונים שלך ולעבוד בצורה מצוינת עם כל מומנט של 1/2 אינץ '. מפתח ברגים, נהג השפעה או כלי חשמל שאתה מוצא שימושי. מגן גלגלים עמוק בגודל 1/2 אינץ 'מגן גלגל עמוק זה. -מגעים, ולייזר חרוט. סט זה מגיע עם תיק נשיאה מכה מכה כבד להובלה קלה, אחסון פשוט וארגון מהיר.

אפור פנאומטי 1/2 אינץ

אפור פנאומטי 1/2 אינץ

נועד להעביר את הלחץ מהחלק הדק ביותר של דופן השקע לכיוון החלק העבה יותר, וכתוצאה מכך חוזק מוגבר עשוי פלדה �

18 ממ 1/2 אינץ