10 יחידות מקפלים פלסטיק שקוף צירים עמידים בכלי ציר אקריליים ברורים

החבילה כוללת : 10 x ציר מתקפל פלסטי (ללא חבילה קמעונאית) חלון. Adminaccountid = 238996268. קל להתקנה ולנקות מראה. התקנה : קיפול וקשר עם מלט ממס אקרילי/דבק. אלה בהחלט מיועדים לפסקסי לא לעץ. הם מתחברים עם מלט ייבוש מהיר לא עם ברגים. צירים מתקפלים מפלסטיק בלבד, הדגמת אביזרים אחרים בתמונה אינה כלולה!. החבילה כוללת : 10 x ציר מתקפל פלסטי (ללא חבילה קמעונאית) חלון. Adminaccountid = 238996268. קל להתקנה ולנקות מראה. התקנה : קיפול וקשר עם מלט ממס אקרילי/דבק. אלה בהחלט מיועדים לפסקסי לא לעץ. הם מתחברים עם מלט ייבוש מהיר לא עם ברגים. צירים מתקפלים מפלסטיק בלבד, הדגמת אביזרים אחרים בתמונה אינה כלולה!. 100% תכונות חדשות ואיכותיות של 100% : קל להתקנה ולמראה ברור. התקנה : קיפול וקשר עם מלט ממס אקרילי/דבק. אלה בהחלט מיועדים לפסקסי לא לעץ. הם מתחברים עם מלט ייבוש מהיר לא עם ברגים. צירים מתקפלים מפלסטיק בלבד, הדגמת אביזרים אחרים בתמונה אינה כלולה! מפרט : חומר : ABS מידות פלסטיק : 25x33 מ"מ/0.98x1.3 אינץ 'צבע : כמות שקופה : 10 יח'/מגרש הערה : 1. אנא אפשר שגיאה של 0-1 ס"מ עקב מדידה ידנית. pls וודא שלא אכפת לך לפני שתציע. 2. יש להבדל בין צגים שונים, התמונה עשויה לא לשקף את הצבע בפועל של הפריט. תודה! החבילה כוללת : 10 x ציר מתקפל מפלסטיק (ללא חבילה קמעונאית) פרטי פריטים : ציוד DIY : מספר עץ עץ מספר : צינור קיפול פלסטיק : ריהוט ציון לרוחב עובי : 16 מ"מ.

LEPSJGC 10 יח '

LEPSJGC 10 יח '

עמיד וקל להתקנה זווית הסיבוב היא בערך 0 ° 270 ° ציר דקורטיבי יפהפה מתאים מאוד לקופסאות עץ ישנות, קופסאות עץ