12 יחידות ספקי צד קופסות מתנה חד קרן חד קרן מסיבת קופסות לטובת פינוק חד קרן נושא מסיבת יום הולדת קישוט

מנות כולל : 12 יחידות חד קרן מסיבת קופסות מתנה, עם חמוד ודמיון חד קרן דפוסים. גודלו הוא בערך 6*3.6*4 סנטימטרים שהוא מושלם למסיבה שלך. יישום רחב : את חד קרן אריזת מתנה יש מגוון רחב של יישומים למסיבה שלך. זה יכול לשמש כדי להחזיק כל מיני סוגים של ממתקים, עוגיות, כרטיסי הזמנה למסיבה, חטיפים, צעצועים, וכו'. וזה הוא מתאים לילדים של מסיבת יום הולדת, תינוק מקלחת, מסיבת חתונה או כל מסיבת נושא. ציוד למסיבות פרמוים : קרטון מתנה זה בנושא חד קרן עשוי מנייר מלאכה יציב, עמיד, רב פעמי ואיכותי עם הדפס חד קרן בצבעי מים אלגנטי. חסר ריח, קל לנשיאה וידידותי לסביבה, קרטון המתנה של חד קרן הוא ההתאמה המושלמת למסיבה שלך. שיק חד קרן עיצוב : יפה מודפס עם דו צדדי חדי קרן חלומי אבקה כחול ערכת צבעים, העליון של אריזת מתנה נועד עם ידית עבור האורחים שלך לנשיאה בנוחות. ייחודי ואטרקטיבי, הם בחירה מצוינת עבור צד טובה. רעיונות למתנה מושלמת : העיצוב המסוגנן שלו מובטח שיגרום לסחורה ולמתנות שלך להתבלט מהקהל. קופסת המתנה למסיבת מתנות חד קרן מובטחת שתיצור את האווירה החגיגית ביותר עבורך ועבור האורחים שלך. להזדרז ולהשתמש בו כדי להחיות את מקום המסיבה!. נוח לשאת ידית עיצוב. גדול יותר גודל קיבולת : 6*3.6*4". מתאים ל-12 אורחים. וויפה הוא מותג עם מפעל משלו המתמחה בציוד למסיבות וטובות מסיבות למסיבות ילדים, מסיבות משפחתיות, מסיבות סיום, מסיבות יום הולדת וציוד למסיבות חג כגון ליל כל הקדושים, חג ההודיה, חג המולד, יום השנה החדשה, חג האהבה, חג הפסחא ויום פטריק הקדוש. אם יש לך הצעות טובות יותר, אנא אל תהססו לספר לנו!.