3 רגל SMA זכר עד SMA זווית ימין זכר זווית ימין מיקרוגל LMR240 אנטנה אולטרה -פלקס 50 אוהם כבל מורכב על ידי חיבור כבלים מותאם אישית

Times מיקרוגל אולטרה גמיש LMR240 U כולל מוליך מרכזי תקוע ומעיל חיצוני גומי המיועד למחזורי כיפוף/כיפוף מרובים. הוא משמש ליישומי פנים וגם בחוץ. מחבר 1 : RFI-RSA-3000-X. מחבר 2 : RSA-3010-X. LMR 240 Ultraflex SMA זכר לזווית ימין זכר של SMA. מיוצר בדאלאס, טקסס על ידי אחריות לחיבור כבלים בהתאמה אישית. Times מיקרוגל אולטרה גמיש LMR240 U כולל מוליך מרכזי תקוע ומעיל חיצוני גומי המיועד למחזורי כיפוף/כיפוף מרובים. הוא משמש ליישומי פנים וגם בחוץ. מחבר 1 : RFI-RSA-3000-X. מחבר 2 : RSA-3010-X. LMR 240 Ultraflex SMA זכר לזווית ימין זכר של SMA. מיוצר בדאלאס, טקסס על ידי אחריות לחיבור כבלים בהתאמה אישית. SMA זכר ל- SMA זווית ימנית זווית זווית ימנית מיקרוגל LMR -240 כבל Ultra Flex - פעמים מיקרוגל אולטרה גמיש LMR240 U יש מוליך מרכזי תקוע ומעיל חיצוני גומי המיועד למחזורי כיפוף/כיפוף מרובים. הוא משמש ליישומי פנים וגם בחוץ.