ריס טורו-כוח טריילר כדור הכדור הרכבה על הכדור, 10,000 פאונד. קיבולת, מתאימה 2 אינץ 'מקלט, שחור

מתאים לפתיחת צינור המקלט 2 אינץ '. 10,000 פאונד. קיבולת. קיבולת כדור תקלה : 1-7/8 אינץ '= 2,000 פאונד., 2 אינץ' = 6,000 פאונד., 2-5/16 אינץ '= 10,000 פאונד. גימור מעיל אבקה שחור. 2151211. 2151211. כאשר הר כדורים מסורתי פשוט לא יעשה, פנה להר הכדור המיוחד של Reese®. הקו הנרחב של ריס של תושבי כדור ייחודיים מיועד לטפל בעבודות הגרירה הקשות, עם הצעות שנעו בין תושבי תלת כדורים בעלי קיבולת גבוהה, ועד לגרור ווים, טבעות התאוששות וכל מה שביניהם. קבוצה זו של תושבי כדור מאפשרת לך להתמודד עם צרכי גרירה כבדים יותר, בעלי תפיסה יותר וייחודית עם שקעים שעדיין מתאימים לצינור מקלט בגודל 2 אינץ ', כך שתוכל להשתמש בטרמפיץ' שכבר יש לך. תושבי כדור ייחודיים של ריס מגיעים במגוון סגנונות ויכולות משקל, כך שתוכלו להיות בטוחים למצוא את זה שמתאים לתפקיד שלכם. עם כל כך הרבה אפשרויות והוראות קלות להבנה, אין פלא שריס היה המוביל בגרירה כבדה כמעט 70 שנה!.

קרוואן NILIGHT HITT

קרוואן NILIGHT HITT

קל להתקנה כדי להתקין את הכדור הכדור של הנגרר על הרכב שלך, פשוט הכנס את השוק למקלט הטרמפים בגודל 2 אינץ 'של