פתרונות ריפוי 60 מל שמנים - שמן אתרי לימון - 2 אונקיות נוזלים

ככאלה, כל השמנים שלנו נושאים תווית שמזהירה כי המוצר אינו מיועד לשימוש פנימי. בבקבוקים בבקבוק זכוכית 60 מ"ל עם קרופר מובנה - כל השמנים האתריים שלנו מבקבוקים בבקבוק זכוכית ענבר ממש כאן בארצות הברית. כל טיפה של שמן אתרי לימון זה מוצגת קיטור היישר מהמקור ללא תוספים או כימיקלים מזיקים.שמן אתרי לימון טהור וטבעי באיכות הגבוהה ביותר - שמן הלימון שלנו הוא 100% טהור, לא מדולל, כל טבעי וטיפולי. GC -MS שנבדק לטוהר ודילול - כל אצווה של שמן אתרי לימון מסורס נבדקת באמצעות סוג של בדיקה שנקרא "GCMS". מטיפול בכאבי שרירים ומפרקים וכלה בבעיות עור פשוטות, שימוש מקומי בשמן זה בטוח יספק לך הרבה הקלה. GC -MS שנבדק לטוהר ודילול - כל אצווה של שמן אתרי לימון מסורס נבדקת באמצעות סוג של בדיקה שנקרא "GCMS". זה מבטיח את האותנטיות והטהרה של השמן האתרי. לשימושים אחרים שאינם ארומתרפיה אנו ממליצים תמיד לדלול עם שמן נשא. שמנים אתרים משמשים למגוון שימושים ויישומים - פשוט הוסיפו כמה טיפות למפזר השמן האתרי שלכם או לאדים לחוויה ארומתרפיה נפלאה. תוצאות הבדיקה הללו זמינות באופן ציבורי באתר היצרנים. שמן אתרי לימון טהור וטבעי באיכות הגבוהה ביותר - שמן הלימון שלנו הוא 100% טהור, לא מדולל, כל טבעי וטיפולי. יש לו גם עיניים מובנות בסגנון יורו לשפכה ויישום קלים. בשילוב עם תהליך זיקוק מעולה וטיפול בבקבוק, אנו מבטיחים כי השמנים שלנו הם מעולים ארומטיים ויעילים יותר מכל שמנים אחרים - אם אתה לא מסכים אנו נחזיר את הכסף שלך! האגודות המובילות בארומתרפיה (ברית של ארומתרפיסטים בינלאומיים (AIA), איגוד ארומתרפיה בינלאומי ורפואה ארומטית, מועצת הסחר של ארומתרפיה ואחרים) קובעים כי אין לקחת שמנים אתריים באופן פנימי (ללא קשר לטוהר או למקור אורגני) אלא אם כן תחת הנחייתם של מתרגל לבריאות שהוכשר ברמה מתאימה. אודות השמן האתרי של לימון העקרות שלנו לחץ כאן כדי לראות את GCMS תוצאות 100% טהורים וטבעיים, אין נואפים לא מגיעים בבקבוק שמן אתרי זכוכית זכוכית. שמנים אתרים משמשים למגוון שימושים ויישומים - פשוט הוסיפו כמה טיפות למפזר השמן האתרי שלכם או לאדים לחוויה ארומתרפיה נפלאה. Healing Solutions מציעה רק את השמנים האתריים האיכותיים ביותר הקיימים - Solutions Healing היא חברה מבוססת אמריקאית הסורקת את העולם כדי למצוא את השמנים האתריים הטובים והטריים ביותר שיש. לשימושים אחרים שאינם ארומתרפיה אנו ממליצים תמיד לדלול עם שמן נשא. בתור התחלה, שמן לימון קשור באופן נרחב למראה הנקבוביות הנקבוביות רבות מתהפכות בדרום מזרח אסיה. בבקבוקים בבקבוק זכוכית 60 מ"ל עם קרופר מובנה - כל השמנים האתריים שלנו מבקבוקים בבקבוק זכוכית ענבר ממש כאן בארצות הברית. מעבדת GCMS מאומתת · 100% טהור · 100% טבעי · כיתה טיפולית · שמן אתרי לימוריס באיכות הגבוהה ביותר, אף שהוא נקרא על שם פרי ההדרים הדרומי לעיל, לימון עשרה למעשה לא קשור ללימונים.